noviembre 2, 2016

Qui som?

Història

El nostre centre va obrir les seves portes a l’any 1982. Portem una tasca educativa de 35 anys i és un centre educatiu autoritzat pel departament d’ensenyament de la generalitat de Catalunya per a nens de 0 a 3 anys. Tenim com a finalitat col·laborar amb les famílies i amb l’educació de l’infant, amb els objectius de fer créixer nens feliços i respectuosos amb el món que els envolta. Donem importància a la llengua catalana com a vehicle de comunicació, a la relació afectiva, a l’adquisició d’hàbits i a l’estreta relació entre família-escola, ja que considerem que l’harmonia d’aquesta relació entre els pares i les educadores és la base de la tasca educativa.

L’escola va canviar d’instal·lacions a l’any 2004, modernitzant-les i adaptant-se a la societat actual. El centre té una capacitat màxima de 74 infants que els agrupa segons l’edat. Compte amb un espai edificat d’uns 500m2 aproximadament i un espai exterior de 130m2. Acull infants entre 0 i 3 anys amb l’objectiu de fer créixer nens feliços i respectuosos amb el món que els envolta.

Any rere any tant el nostre projecte educatiu com les persones que intervenen en l’educació dels nens es van renovant per adaptant-se a l’educació actual.


L’equip docent el formen les educadores que atenen als infants i a les seves famílies, que treballen conjuntament per dur a terme el projecte educatiu de l’escola. Amb la seva intervenció incideixen en la construcció del coneixement i l’aprenentatge, i en el desenvolupament global dels infants.
El personal que ens atén, està format per:
 • 3 mestres d’educació Infantil
 • 3 educadores d’educació infantil
 • 5 auxiliars de les educadores
 • 1 cuinera
 • 1 personal de neteja


Més Informació

PORTES OBERTES

CURS 2017/2018

DISSABTE DIA 07 D’ABRIL A LES 11H

VINE A CONÈIXE’NS